behind the sauce

Our Restaurant

since 2003

Beddinge Restaurang och Pizzeria
din favoritfamiljehimmel!

var träffas vi

Vår restaurang är belägen på en vacker plats, omgiven av natur, nära havet och golfbanan. Här på Beddinge Restaurang och Pizzeria lägger vi särskild vikt vid att skapa en unik familjemiljö där varje gäst känner sig som hemma. Vår plats är perfekt för att njuta av lugnet i omgivningen samtidigt som du förlorar dig i smakupplevelserna från vårt kök.

vår mat

Maten är hjärtat i vår restaurang, och varje tugga tillagas med kärlek och omsorg. Vårt erfarna kockteam har års erfarenhet av att tillaga deg, marinera kött och skapa olika pizzor, inklusive specialiteter som sur deg-pizza. Vi använder endast högkvalitativa ingredienser, som Caputo-mjöl till degen, Muti-tomatssås och den berömda skinkan från Parma.

vår historia

Trots att vi började som en liten kiosk är vi nu stolta över vår helt nya, moderna och renoverade restaurang. Den här platsen har skapats för att ge våra gäster en perfekt upplevelse, från atmosfären till förstklassig service.

Med en kapacitet på över 200 gäster under sommaren och säsongen blir Beddinge Restaurang och Pizzeria det perfekta valet för alla typer av evenemang. Oavsett om du planerar en festlig lunch eller middag, firar födelsedag eller någon annan fest, är vi här för att göra varje ögonblick speciellt.

Meet The Chef

almir balicevac

Tack för att du besöker Beddinge Restaurang och Pizzeria, där tradition, kvalitet och gästfrihet smälter samman och gör din upplevelse oförglömlig. Vi ser fram emot att ge dig det bästa av gastronomisk magi i vår lilla hörna av paradiset. Välkommen!

Vi erbjuder en Á la Carte-meny med de populära kötträtterna som ryggbiff, fläskfilé och hamburgare, och våra pizzor är oförglömliga. Vid tillverkningen av våra pizzor använder vi oss av tre sorters ost, det kända italienska mjölet Caputo och Muttis krossade tomater i vår hemmagjorda tomatsås för att skapa den perfekta smakkombinationen för våra gäster. Precis som förr fortsätter vi att använda endast de högsta kvalitetsingredienserna i matlagningen, vilket gör det möjligt för oss att säkerställa kvalitet och smak i varje tugga. Vårt team av erfarna kockar har över 20 års erfarenhet av att laga mat, vilket ger oss en fördel inom vår bransch. Vår service är lika utmärkt som vår mat. Vår vänliga och professionella service får dig alltid att känna dig välkommen i vår restaurang. Vårt mål är att varje gäst ska vara nöjd och känna sig som hemma. Så om du vill njuta av läcker mat och avslappnad atmosfär, besök Beddinge Restaurang och Pizzeria. Vi garanterar att du kommer att återvända om och om igen.

modern familjerestaurang

The Concept

Välkommen till Beddinge Restaurang och Pizzeria, där vi kombinerar traditionell värme med en modern koncept av snabb service!

Vår inriktning är att erbjuda exceptionellt snabb service, oavsett om det handlar om avhämtning av mat eller att njuta av en måltid i vår restaurang. Vi strävar efter att tillgodose dina behov av läcker mat med hög effektivitet och kvalitet i vår service.

Vi arbetar alltid för att upprätthålla höga standarder för matkvalitet och service för att säkerställa att varje besök blir enastående. Vårt mål är kontinuerlig utveckling, tillsammans med våra värdefulla gäster. Vi vill skapa en upplevelse som lämnar dig nöjd och inspirerad att återkomma.

Tack för att du har valt Beddinge Restaurang och Pizzeria. Vi ser fram emot att erbjuda dig snabb och kvalitativ service samt att tillsammans med dig bygga en framgångsrik historia varje dag. Ditt nöje är vår största belöning!

Rulla till toppen